Sådan opretter du erhvervsaftale med GLS

GLS er en af de største pakkeleverandører i Europa, som tilbyder løsninger til både private og erhvervskunder. Hvis du har en virksomhed, der sender eller modtager pakker regelmæssigt, kan det være en fordel at oprette en erhvervsaftale med GLS. I denne artikel guider vi dig igennem hvordan du opretter en aftale med GLS Erhverv til din virksomhed.

GLS Erhverv – Print pakkelabels til billigere pris

Med en erhvervsaftale med GLS får du adgang til en række services og fordele, som kan gøre din pakkeforsendelse nemmere, hurtigere og billigere. Med en aftale hos GLS har du desuden mulighed for at tilkoble GLS Plugin til din Woocommerce webshop og printe labels direkte fra din WordPress administration.

Du får desuden:

  • Et fast kontaktpunkt hos GLS, som kan rådgive dig om den bedste løsning til dine behov.
  • Et tilbud på distribution af dine pakker baseret på dit forsendelsesvolumen og dine ønsker.
  • Adgang til GLS’ online portal, hvor du kan bestille afhentning og levering af pakker, spore dine forsendelser og administrere dine fakturaer.
  • Mulighed for at vælge mellem forskellige forsendelsestyper, som passer til din modtagergruppe. For eksempel kan du vælge levering til erhvervsadresser, private adresser eller PakkeShops.
  • Mulighed for at benytte GLS’ returservice, hvor du kan få afhentet pakker hos dine kunder og sendt dem retur til dig eller til en anden erhvervsadresse efter dit valg.
  • Mulighed for at bestille Express-forsendelser, hvis du har brug for at sende eller modtage pakker hurtigere end normalt.

Hvordan man opretter en erhvervsaftale med GLS?

Du kan ansøge online om en erhvervsaftale ved at udfylde formularen på denne side.
Her skal du indtaste generel information omkring din virksomhed, samt detaljer omkring forsendelser – herunder hvor mange pakker du forventer at sende om året og om du ønsker afhentning af pakker eller vil indlevere dem i den nærmeste pakkeshop.

Du kan også kontakte GLS kundeservice direkte på telefon 7633 1111 eller sende en email til info@gls-denmark.com. Når du kontakter GLS skal du have information om din virksomhed klar, og have overvejet hvor mange pakker du forventer at sende om året.

Efterfølgende modtager du et samlet tilbud fra GLS på håndtering af dine forsendelser. Tilbuddet vil indeholde information om priser, leveringstider, services og standardbetingelser.

Vent! Du kan prøve i 30 dage uden risiko

Du har intet at miste - vi returnerer dit køb uden spørgsmål

Bliv en del af slænget!

Skriv dig op til nyheder, tips og tricks og eksklusive rabatter på licenser til vores plugins. 

Du vil høre fra os 1-2 gange om måneden, og du kan altid afmelde dig hvis du bliver træt af os.