DAO integration til webshop

Opret erhvervsaftale hos DAO

DAO er et af Danmarks førende distributionsselskaber, der leverer pakker, magasiner, post og aviser til både private og erhvervskunder. DAO har mere end 40 års erfaring i branchen og har et stærkt netværk af omdelere, der kører på el-scootere, el-biler og cykler. DAO har også over 1.200 daoSHOP’s spredt over hele landet, hvor kunderne kan hente og indlevere pakker.

Hvad er DAO og hvorfor bør du anvende DAO som fragtpartner?

DAO er et distributionsselskab, der tilbyder forskellige fragtløsninger til både private og erhvervskunder. Med en erhvervsaftale med DAO kan du få adgang til fair og transparente priser, bæredygtige initiativer, høj service og effektiv logistik. Du kan også vælge mellem daoE-LABEL, daoSHOP, daoHOME og daoGLOBAL, alt efter hvad der passer bedst til dine behov og ønsker. Hvis du vil blive kunde hos DAO, kan du udfylde formularen på deres hjemmeside, så vil de kontakte dig for en snak om, hvordan de kan hjælpe dig med at optimere din forretning.

Fordelen ved en DAO erhvervsaftale

Hvis du har en virksomhed, der sælger varer online eller offline, kan du få stor fordel af at indgå en erhvervsaftale med DAO. En erhvervsaftale med DAO giver dig adgang til forskellige fragtløsninger, der passer til dine behov og ønsker. Du kan vælge mellem følgende services:

  • daoE-LABEL: Med daoE-LABEL kan du købe og printe fragtlabels direkte i daoAPP eller på dao’s hjemmeside. Du kan også integrere daoE-LABEL med dit eget webshop-system, så du nemt kan håndtere dine ordrer og forsendelser.
  • daoSHOP: Med daoSHOP kan du sende og modtage pakker via en af de mange daoSHOP’s, der er placeret i dagligvarebutikker, kiosker og tankstationer. Du kan også tilbyde dine kunder at vælge daoSHOP som leveringsmetode, så de selv kan bestemme, hvor og hvornår de vil hente deres pakker.
  • daoHOME: Med daoHOME kan du få leveret pakker direkte til din eller dine kunders dør. DAO leverer alle årets 365 dage, så du kan sende og modtage pakker, når det passer dig. DAO ringer ikke på, men lægger pakken i postkassen eller på døren, hvis den ikke kan gå i postkassen.
  • daoGLOBAL: Med daoGLOBAL kan du sende pakker til mange lande i Europa. DAO samarbejder med lokale partnere, der sørger for at levere pakkerne til modtagerne. Du kan også spore dine pakker hele vejen med daoTRACK.

Opret en erhvervsaftale med DAO

En erhvervsaftale med DAO giver dig også andre fordele, såsom:

  • Fair og transparente priser på alle forsendelser. Du betaler kun for det, du sender, og der er ingen skjulte gebyrer eller tillæg.
  • Bæredygtige initiativer, der fremmer cirkulær økonomi og reducerer miljøbelastningen. DAO bruger el-drevne køretøjer, genanvendelig emballage og CO2-neutral levering.
  • Høj service og effektiv logistik, der sikrer hurtig og pålidelig levering af pakker. DAO har et stort fokus på kundetilfredshed og løbende forbedring af deres systemer og processer.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan blive kunde hos DAO, kan du udfylde formularen på deres hjemmeside. Så vil en af deres konsulenter kontakte dig for en snak om, hvordan de kan lave den bedste løsning for dig og dine kunder. Du kan også læse om nogle af deres referencer og cases, hvor du kan se, hvordan andre virksomheder har fået glæde af at samarbejde med DAO2.

Vent! Du kan prøve i 30 dage uden risiko

Du har intet at miste - vi returnerer dit køb uden spørgsmål

Bliv en del af slænget!

Skriv dig op til nyheder, tips og tricks og eksklusive rabatter på licenser til vores plugins. 

Du vil høre fra os 1-2 gange om måneden, og du kan altid afmelde dig hvis du bliver træt af os.