GLS guide

Fragtmetoder til Woocommerce webshop

Du har lige startet din webshop. Måneders planlægning kulminerer nu i en online forretning som kun kan gå én vej – op! Endelig hører du lyden af den første ordre der tikker ind – du springer ind på lageret, flår varer ned af hylderne og pakker dem pænt og nydeligt i en papkasse, klar til at blive sendt afsted mod kunden. Men hvordan foregår forsendelsen egentlig af dine pakker?
Der er utroligt mange muligheder for dig og dine kunder når det kommer til forsendelse, men hvilken en passer dig bedst og hvordan strømliner du processen og gør købet nemt og bekvemt for dine kunder? Løsningen ligger lige for dine fødder – læs med i vores artikel om forsendelsesmetoder til Woocommerce webshops herunder.  

Find din pakke-pusher

Om du vil sende med Postnord, Dao, Bring, GLS eller noget helt femte er op til dig – du bør dog også have dine kunder med i tankerne før du beslutter dig. I dag er tilgængelighed et helt afgørende element når det kommer til at lokke kunderne til at finde dankortet frem. Det stiller krav til både din forretning, men også hvor nemt det er for dine kunder at få fat i de varer de ender med at købe hos dig. Det letteste er selvfølgelig at få levering direkte til døren, men pakkeshops er de seneste år skudt frem overalt.

Pakkeshops giver dine kunder mulighed for selv at planlægge hvornår det passer dem at modtage pakken, og vælge om det skal være tæt på hjem, arbejde eller børnenes skole. Derfor er det et must for din online succes at du tilbyder fleksibel levering til kunderne – fleksible muligheder for levering øger dine chancer for konverteringer og kan give dig en fordel i kampen om kunderne.

GLS forsendelse til Woocommerce webshops

GLS er en af de største spillere på markedet når det kommer til levering af pakker til private i Danmark. (Du har sikkert selv oplevet at holde bag en GLS vogn der blokerer hele gaden, men du febrilsk forsøger at holde ungerne på bagsædet rolige med Gurli Gris på skærmen og stoppe hunden der er ved at splitte bagagerummet ad fra at gøre netop det.)
Derfor er det også givet at du selvfølgelig skal give dine kunder mulighed for at vælge levering med GLS, når de handler hos dig. Men hvordan søren får du egentlig valgmuligheden om GLS levering frem på din webshop?

Svaret er let og ligetil. Du installerer blot et GLS plugin, bruger to minutter på at opsætte det og voilá – nu kan dine kunder vælge en pakkeshop tæt på dem. Med plugin’et kan du endda også tilbyde levering til hjemmet eller til erhverv.

Et plugin der leverer

Et GLS plugin til Woocommerce gør din webshop effektiv og professionel, samtidig med at dine kunder vil klappe i hænderne når de får lov at vælge deres foretrukne GLS pakkeshop til levering.
Vores GLS plugin fungerer med pakkeshops i hele Europa, så skulle du en dag vågne og have lyst til at overtage det tyske marked, så er der intet der hindrer dig – i hvert fald ikke i forhold til at finde pakkeshops i Europa.

Vi stopper lige op et øjeblik og går i dybden med forklaringen på et plugin:
Et plugin er et stykke software, eller en samling af kode, som kan tilføje ekstra lag af funktionalitet på din webshop. Der findes plugins i alle afskygninger, og du kan finde både gratis og betalte versioner. Et plugin tillader dig på en nem måde og uden kendskab til webudvikling at koble ekstra features på din hjemmeside – som når du skal tilføje at din webshop giver dine kunder mulighed for at vælge pakkeshops til levering.

GLS pakkeshops – Vælg fra liste eller kort

Med et GLS plugin til Woocommerce skal dine kunder blot indtaste deres postnummer, og så vil en liste med pakkeshop i nærheden blive præsenteret. Er dine kunder de mere visuelle typer er der også mulighed for at vælge shoppen ud fra et Google Map.

Er kunden i stedet et luksusdyr og ønsker at få leveret lige til døren, tilbyder vores plugin også dette. Skulle din kunde være en erhvervskunde, understøttes dette også.

GLS levering vælges i checkout på din webshop og du har selv mulighed for at styre prissætning, give gratis fragt og sætte vægtbegrænsninger på levering (GLS leverer kun pakker under 20kg til pakkeshops).

Print labels til GLS i Woocommerce

Nå, men tilbage til din første ordre. Når du er klar til at bestille forsendelse hos GLS, kan du gøre det direkte i Woocommerce når du behandler din ordre.
Når GLS plugin’et er installeret vises en ny sektion under ordredetaljerne. I denne sektion kan du trykke på en knap, og så printes en label klar til at blive sat på din pakke. Det kræver selvfølgelig at du har en aftale om forsendelse med GLS – sådan en kan du oprette her hos GLS erhverv.
For at gå lidt mere i de tekniske detaljer, så skaber vores plugin forbindelse mellem GLS og din webshop og giver dig mulighed for at generere labels direkte fra dit eget system. Du kan læse mere om det tekniske setup under vores GLS plugin her.

Følg din ordre fra lager til levering

Der vil altid være pakker som enten ikke afhentes eller bliver forsinket undervejs. Pakken skal håndteres af mange mennesker, og det er jo, som du ved, menneskeligt at fejle en gang imellem.
Heldigvis kan du og din kunde altid holde et vågent øje med hvor pakken befinder sig i den store verden. Du udsender simpelthen bare en automatisk track&trace mail til din kunde i det sekund du printer din label. I mailen er et nummer som kan indsættes på GLS’s hjemmeside og på den måde kan I altid se hvor langt pakken er i sin rejse. Det er nemt og trygt for både dig og din kunde.


Vent! Du kan prøve i 30 dage uden risiko

Du har intet at miste - vi returnerer dit køb uden spørgsmål

Bliv en del af slænget!

Skriv dig op til nyheder, tips og tricks og eksklusive rabatter på licenser til vores plugins. 

Du vil høre fra os 1-2 gange om måneden, og du kan altid afmelde dig hvis du bliver træt af os.