WooCommerce EAN betalings plugin

Med verificering af EAN nummer – så du er sikker på at fakturere korrekt.

Med EAN betalings plugin’et er du klar til at fakturere med EAN med validering op mod NemHandelsregisteret – så du kan sælge til kommuner, regioner eller ministerier og private virksomheder, der bruger EAN nummer.

WooCommerce EAN betalings plugin’et verificerer det EAN nummer, din kunde indtaster i din shop, så du er sikker på, at EAN faktureringsoplysningerne er i orden, og du kan fakturere videre korrekt.

Plugin - Features

Validering af EAN nummer – undgå fejlordrer

For at fakturere med EAN er det absolut nødvendigt, at EAN nummeret er indtastet korrekt. EAN betalings plugin’et verificerer din kundes EAN oplysninger, så du er sikker på, at alle EAN informationer er rigtige.

Herved undgår du, at forkert indtastede EAN oplysninger giver fejl på dine ordrer og umuliggør fakturering af din kunde.

 

1. EAN fakturering

Med EAN betalings plugin’et installeret i din WooCommerce webshop, får du EAN som en betalingsmetode i din shop, som offentlige institutioner og andre virksomheder, der benytter EAN nummer kan benytte, når de handler med din virksomhed.

 

2. Verificering af EAN oplysinger

Når EAN betalings plugin’et er aktiveret i din webshop, og en kunde vælger EAN betalingsmetoden, fremkommer et felt til kundens EAN nummer og et til kundens EAN bruger ID (det kan indstilles om bruger ID felt skal vises). Disse felter verificeres ved automatisk at kalde NemHandelsregisteret, og plugin’et bekræfter herved, at din kunde har udfyldt felterne til EAN information korrekt.

 

3. Fakturering af kunde

Når ordren er lagt ved du at EAN informationerne er korrekte, så du manuelt kan fakturere kunden via dit økonomisystem eller NemHandel. Kan med fordel forbindes med en IEX integration, så EAN fakturaer automatisk bliver oprettet i dit økonomisystem, klar til at blive sendt.

EAN betalingsindstillinger i WooCommerce – WordPress backenden:

features-ean-plugin

Plugin priser

Pris 798 DKK

(inkl. løbende opdateringer)

Hver gang, der er nye opdateringer til plugin’et, sender vi dig gratis det opdaterede plugin.

Bestil i dag
så er du klar
til EAN betaling
på ingen tid

Bestilling

Når du har bestilt dit EAN betalings plugin til WooCommerce, vil du få tilsendt en faktura til betaling. Herefter vil du modtage:
*EAN plugin (EAN.zip)

Hvis du er interesseret i en reselleraftale, så skriv til os her.

  Shop url:

  Firma navn:

  Navn:

  Adresse:

  Besked:

  Evt. demo shop url:

  Email:

  CVR:

  Post nr. og By:

  handelsbetingelser.

  Alle priser på siden er ekskl. moms.