I tilfælde af at du oplever problemer med at få vist pakkeshops i checkout via GLS plugin kan det skyldes, at din version af plugin’et ikke understøttes længere. Køb en ny licens og download den nyeste version 3.0.1 for at løse problemet.

EAN betaling til WooCommerce

Udvalgte features

  • EAN betalingsmetode i checkout.
  • Verificering af EAN nummer.
  • Validering op mod NemHandelsregisteret.
  • Mulighed for bruger/reference ID.
  • Sælg til kommuner, regioner, ministerier og private virksomheder med EAN.
  • Kan forbindes med IEX Integration.
  • Oversættelse overholder WordPress standard, indeholder dansk MO og PO fil.
  • Udviklet efter WordPress + WooCommerce plugin standard guidelines.

kr. 299,00 hvert år

ekskl. moms

+ du får løbende nye versioner af pluginet.

Pluginet har en 14 dages prøveperiode.
Læs mere her.

Gør det nemt at bruge EAN til betaling

Med EAN betalings plugin’et er du klar til at fakturere med EAN med validering op mod NemHandelsregisteret – så du kan sælge til kommuner, regioner eller ministerier og private virksomheder, der bruger EAN nummer.

WooCommerce EAN betalings plugin’et verificerer det EAN nummer, din kunde indtaster i din shop, så du er sikker på, at EAN faktureringsoplysningerne er i orden, og du kan fakturere videre korrekt.

1. EAN fakturering

Med EAN betalings pluginet installeret i din WooCommerce webshop, får du EAN som en betalingsmetode i din shop, som offentlige institutioner og andre virksomheder, der benytter EAN nummer kan benytte, når de handler med din virksomhed.

2. Verificering af EAN oplysninger

Når EAN betalings pluginet er aktiveret i din webshop, og en kunde vælger EAN betalingsmetoden, fremkommer et felt til kundens EAN nummer og med mulighed for EAN bruger ID. Disse felter verificeres ved automatisk at kalde NemHandelsregisteret, og pluginet bekræfter herved, at din kunde har udfyldt felterne til EAN information korrekt.

3. Fakturering af kunde

Når ordren er lagt ved du at EAN informationerne er korrekte, så du manuelt kan fakturere kunden via dit økonomisystem eller NemHandel. Kan med fordel forbindes med en IEX integration, så EAN fakturaer automatisk bliver oprettet i dit økonomisystem, klar til at blive sendt.

Skærmbilleder

Ofte stillede spørgsmål

Du uploader pluginet under plugins i din WordPress/WooCommerce webshop. I indstillingerne indsætter du din licensnøgle. Vælg derefter de indstillinger du gerne vil bruge i pluginet. Vi opsætter gerne for dig for 650 kr. ekskl. moms. Læs opsætningsguiden her.

Som udgangspunkt skal du selv sende faktura til kunden. De info kunden indtaster til EAN betaling bliver gemt på ordren, og kan ses i administrationen.
Hvis det skal foregå automatisk kan pluginet via IEX Integration kobles sammen med dit økonomisystem og automatisk oprette fakturaer til kunderne.